Хотели


Сместен во Ксамил, на помалку од 1 км од плажата......
Сместен во Ксамил, на помалку од 1 км од плажата Порторико, Blue Eye Hotel нуди сместување со сезонски отворен базен,бар и градина. Климатизирани соби имаат поглед на......

 Hotel Chris се наоѓа  во Ксамил, на 1 км од плажата......
 Hotel Chris се наоѓа  во Ксамил, на 1 км од плажата Ксамил 7, хотелот  нуди сместување со ресторан, сопствен паркинг, бар и градина. Раполага со фамилијарни соби......

 Сместен во Ксамил, на 1,1 км од плажата Порторико, Hotel......
 Сместен во Ксамил, на 1,1 км од плажата Порторико, Hotel Murati располага со сместување со ресторан, приватен паркинг, бар и тераса. Меѓу останати услуги на овој......


Лоциран  на 1,1 км од плажата Puerto Rico, Blue Water Hotel нуди......
Лоциран  на 1,1 км од плажата Puerto Rico, Blue Water Hotel нуди сместување со бар, градина и 24-часовна рецепција. Хотелот  располага со WiFi и приватен паркинг.Собите се......

Лоциран во Ксамил, на помалку од 1 км од плажата Puerto Rico,......
Лоциран во Ксамил, на помалку од 1 км од плажата Puerto Rico, хотелот обезбедува сместување со ресторан, приватен паркинг, велосипеди и бар. Hotel Nebo  располага и со......

  Сместен во Ксамил, на 500 метри од плажата Ксамил......
  Сместен во Ксамил, на 500 метри од плажата Ксамил 7, хотелот нуди сместување со ресторан, приватен паркинг, бар и приватна област на плажа. Сите соби имаат рамен......

Pin It on Pinterest