Апартмани


 Вила Лида се наоѓа во Саранда град во јужна......
 Вила Лида се наоѓа во Саранда град во јужна Албанија, сместен покрај брегот на Јонското море.  Локацијата на оваа вила е на 70 метри одалеченост од плажа и на......

Pin It on Pinterest