1 Мај


€65
Градот Валона се наоѓа во југозападниот дел на......
Градот Валона се наоѓа во југозападниот дел на Албанија, на граница меѓу Јадранско и Јонско море.Во изминатите неколку години градот бележи експанзија на полето......
Будва
€95 €85

€95 €85
Б У Д В А  со посета на Острошки Манастир Термин: 29......
Б У Д В А  со посета на Острошки Манастир Термин: 29 Aприл 2021 | 4 дена - 2 ноќи со појадок и вечера | Aвтобус Сместување со Hotel Park3*на сама плажа во Будва Цена на......

€79
Истанбул - најкосмополитски град во светот, град на......
Истанбул - најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој......


 Хотел Аквалина се наога во туристичката населба......
 Хотел Аквалина се наога во туристичката населба Св.Стефан оддалечен 6 км од центарот на Охрид на регионалниот патен правец Охрид- Св.Наум.Комплексот на......

Хотел Климетица ви нуди незаборавни мигови поминати......
Хотел Климетица ви нуди незаборавни мигови поминати во природен амбиент. Сместен во густа борова шума, во непосредна близина на Охридското Езеро, на само 4км.......

Хотел Маива 4*, категоризиран како Хотел со 4 ѕвезди, е......
Хотел Маива 4*, категоризиран како Хотел со 4 ѕвезди, е нов објект, кој се наоѓа во туристичката населба Св. Стефан и е на само 50 метри од езерската шир и 150 метри од......


€50
 Испланирајте викенд во Крушево-градот на......
 Испланирајте викенд во Крушево-градот на некогашната Крушевска република. Град со бројни историски знаменитости, сведок на првиот краток обид за......

Pin It on Pinterest