Пампорово


ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ - 15% попуст за резервации......
ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ - 15% попуст за резервации направени до 31.10.2020 за период на престој 13.12 - 30.12.2020 и од 04.01-22.03.2021 - 10% попуст за резервации направени до......

 ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ  - 20% попуст за......
 ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ  - 20% попуст за резервации направени до 31.10.2020  - 10% попуст за резервации направени до 30.11.2020  Бонуси: 7=6 за период на......

 ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ  - 10% попуст за......
 ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ  - 10% попуст за резервации направени до 31.10.2020  Бонуси: 7=6, 8=7 за престој во период  03.01 - 31.01.2021 и 25.02 - 04.04.2021  **Попустот за......


ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ - 15% попуст за резервации......
ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ - 15% попуст за резервации направени до 25.10.2020 - 10% попуст за резервации направени до 25.11.2020  ДОПОЛНИТЕЛНИ 10% ПОПУСТ за престој од 7 и......

ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ - 20% попуст за резервации......
ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ - 20% попуст за резервации направени до 31.10.2020 - 15% попуст за резервации направени до 15.11.2020 - 10% попуст за резервации направени до......

 ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ  - 10% попуст за......
 ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ  - 10% попуст за резервации направени до 15.11.2020  (попустот не е валиден во периодот 27.12-02.01.2021)  Бонус:7=6 за период на престој 01.12 -......

Pin It on Pinterest