Боровец


 ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ  - 15% попуст за......
 ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ  - 15% попуст за резервации направени до 30.09.2020  - 10% попуст за резервации направени до 31.10.2020  (попустот не е валиден во периодот......

ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ - 15% попуст за резервации......
ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ - 15% попуст за резервации направени до 30.09.2020 - 10% попуст за резервации направени до 10.11.2020  Бонус: 5=4, 6=5, 7=6 за период на престој ......

  ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ  - 10% попуст за......
  ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ  - 10% попуст за резервации направени до 31.10.2020   YANAKIEV......


ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ - 20% попуст за резервации......
ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ - 20% попуст за резервации направени до 30.09.2020 - 15% попуст за резервации направени до 31.10.2020 - 10% попуст за резервации направени до......

Локација : во центарот на Боровец Со својата......
Локација : во центарот на Боровец Со својата одлична местоположба, на самото подножје на ски патеките, хотелот ви обезбедува одмор погоден за сите возрасти......

 ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ  - 10% попуст за......
 ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ  - 10% попуст за резервации направени до 31.10.2020  Бонуси:7=6, 8=7 за период на престој 01.12-25.12.2020, 05.03-31.03.2021  **Попустот за рани......


 ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ  - 5% попуст за......
 ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ  - 5% попуст за резервации направени до 30.11.2020  Бонус:  7=6 за период на престој  17.01-06.02.2021 и 28.02-30.04.2021  **Попустот за рани......

ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ - 10% попуст за резервации......
ПОПУСТ ЗА РАНИ РЕЗЕРВАЦИИ - 10% попуст за резервации направени до 31.10.2020 Бонус: 7=6 за период на престој 01.12-17.12.2020, 10.01-11.02.2021, 07.03-09.04.2021 (ВАЖИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ......

Pin It on Pinterest