Македонија


Со поглед на езерото Маврово од позиција од над 1200......
Со поглед на езерото Маврово од позиција од над 1200 метри надморска височина, омилениот хотел Миа’с Маврово стои на сценско место во планинските падини на......

                  ОДМОР , РЕКРЕАЦИЈА ,......
                  ОДМОР , РЕКРЕАЦИЈА , ПЕШАЧЕЊЕ ВО ПРИРОДА – ПЛАНИНАРЕЊЕ – АЛПИНИЗАМ – ПЛАНИНСКИ ВЕЛОСИПЕДИЗАМ  ЦЕНОВНИК ЗА......

  ОДМОР , РЕКРЕАЦИЈА , ПЕШАЧЕЊЕ ВО ПРИРОДА –......
  ОДМОР , РЕКРЕАЦИЈА , ПЕШАЧЕЊЕ ВО ПРИРОДА – ПЛАНИНАРЕЊЕ – АЛПИНИЗАМ – ПЛАНИНСКИ ВЕЛОСИПЕДИЗАМ – ПАРАГЛАЈДЕРСТВО   ЦЕНОВНИК ЗА  ПРЕСТОЈ  ......

Pin It on Pinterest