Нова Година 2021


€170 €155
Дочекајте ја Новата 2021 година во топол и пријатен......
Дочекајте ја Новата 2021 година во топол и пријатен амбиент во Апарт Хотел КОПАОНИК БРЗЕЧЕ,  со прекрасен поглед од најубавите пејсажи и снежните падини на......

€135
Најсвечените мигови во пресрет на Новата 2021 година......
Најсвечените мигови во пресрет на Новата 2021 година споделете ги со своите најблиски и најмили во хотелот Молика на Пелистер , сместен во прегратките на најубавиот......

Хотелот  ,, Славија  “ е лоциран во срцето на......
Хотелот  ,, Славија  “ е лоциран во срцето на Ски Центарот  Попова Шапка и претставува  одличен избор за сите оние кои имаат намера Новогодишните......


Хотелот  ,, Попова Шапка “ е лоциран во срцето на......
Хотелот  ,, Попова Шапка “ е лоциран во срцето на Ски Центарот  Попова Шапка и претставува  одличен избор за сите оние кои имаат намера Новогодишните......

Pin It on Pinterest