Македонија


Хотел “Аura“ е сместен на самиот брег на......
Хотел “Аura“ е сместен на самиот брег на Охридското езеро, во непосредна близина на Охрид, со впечатлива глетка на езерската шир која плени, поранешниот......

Хотел “Belvedere“ е сместен во борова шума во......
Хотел “Belvedere“ е сместен во борова шума во населбата Св. Стефан, на 4 км од Охрид и 100 метри од Охридско Езеро. Хотел Белведере е бренд кој нуди широк опсег......

 Хотел “Diplomat plus“ се наоѓа на 150 метри од......
 Хотел “Diplomat plus“ се наоѓа на 150 метри од брегот на Охридското езеро и на 1 километар од центарот на Охрид, градот со богато природно, културно и историско......


Хотел “Filip“ е сместен во Охрид, на 4 км од......
Хотел “Filip“ е сместен во Охрид, на 4 км од плажата Куба Либре. Секоја соба е опремена со биро и телевизор со рамен екран, а хотелот располага со ресторан,......

Хотел “Granit“ се наоѓа на крајбрежјето на......
Хотел “Granit“ се наоѓа на крајбрежјето на Охридското езеро, во месноста Св.Стефан 5км од центарот и 12км од аеродромот во Охрид. Хотелот е модерен со четири......

Хотел “Maiva“ со одлична местоположба и......
Хотел “Maiva“ со одлична местоположба и истиот се наоѓа во туристичката населба Св. Стефан, на само 50 метри од езерската шир покрај Охридското Езеро, а ......


На самиот Кеј на Охридско Езеро, во срцето на древниот......
На самиот Кеј на Охридско Езеро, во срцето на древниот град на светлината-Охрид.Оддалеченост – 5 минути возење од централната автобуска станица, 10 км. од......

Хотел “Prestol“ се наоѓа на 5км од Охрид, на......
Хотел “Prestol“ се наоѓа на 5км од Охрид, на Охридското крајбрежје на 150м од езерото,хотелот нуди отворен базен, ресторан и сместување .Собите имаат кабловска......

Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс......
Хотел Силекс се наоѓа во туристичкиот комплекс Св.Стефан, оддалечен 4км од центарот на Охрид, на регионалниот патен правец Охрид – Св.Наум и 10км од аеродромот......

Pin It on Pinterest