Албанија


  Вила “Camellia”располага со 1/2 и 1/3  студиасо......
  Вила “Camellia”располага со 1/2 и 1/3  студиасо комплет опременaкујна, купатило, балкон,ТВ и WIFI. Се наоѓаат на 200м од градската песочна плажа и во непосредна......

Pin It on Pinterest