Истражи ја Македонија

Открите ги убавините на Македонија
АРАЖМАНИ за авантуристи, неистражени места, краток одмор, планински туризам и манастирски туризам.


Охрид — град во југозападниот дел на Македонија,......
Охрид — град во југозападниот дел на Македонија, на североисточното крајбрежје на Охридското Езеро, кое по градот го носи и своето име. Охрид и Охридското......

Кога доаѓате во Берово, мислите дека сте дошле на......
Кога доаѓате во Берово, мислите дека сте дошле на крајот на светот! Затоа што не е транзитно, затоа што е планинско и затоа што изобилува со недопрена убавина.......

Термин: (Jуни,Јули,Август) Дводневна адреналинска......
Термин: (Jуни,Јули,Август) Дводневна адреналинска тура, запознавајќи се со културата и прекрасното небо над Крушево. Ве молиме да се погрижите да ги исполнувате......


Термин: (Jуни,Јули,Август)  Цената на аранжманот......
Термин: (Jуни,Јули,Август)  Цената на аранжманот изнесува: 1.950,00 денари  В А Ж Н И  И Н Ф О Р М А Ц И И *Секој програм е креиран со посебни услови. Агенцијата го......

Термин: (Jуни,Јули,Август) Цена на аранжманот:  1200,00......
Термин: (Jуни,Јули,Август) Цена на аранжманот:  1200,00 денари КРАТОВО: градот на пари, кули и мостовит. Кулите во градот Кратово биле станбено-одбранбени објекти......

Термин: (Jуни,Јули,Август) Цена на аранжманот: 3000,00......
Термин: (Jуни,Јули,Август) Цена на аранжманот: 3000,00 денари ЗАЛИВ на КОСКИТЕ: Наколните надводни живеалишта како начин на човечко егзистирање во специфична средина......

Pin It on Pinterest