Метаморфози


Хотелот "Golden beach" е лоциран на 20m од плажа во......
Хотелот "Golden beach" е лоциран на 20m од плажа во Метаморфозис. Хотелот располага со 45 соби, 1/2+1 со брачен кревет + нормално легло. Собите се опремени со клима уред......

Pin It on Pinterest