Неи Пори


Вила “MEDITERAN” се наоѓа во близина на луна......
Вила “MEDITERAN” се наоѓа во близина на луна паркот во Неи Пори, во првиот ред до плажа. Располага со убаво уредени трокреветни студија и апартмани со......

Вила “ELSA” се наоѓа на одлична лoкација во......
Вила “ELSA” се наоѓа на одлична лoкација во центарот на Неи Пори на 50m од плажа, во близина на хотел Олимпик Бич. Вила со одличен квалитет и голем комфорт на......

Pin It on Pinterest