Паралиа


ПАРАЛИА е сместена во прегратките на планината на 12-те......
ПАРАЛИА е сместена во прегратките на планината на 12-те богови Олимп и преставува прекрасна комбинација на планината и морето. Паралиа е идеално место за патници......

Вила “FIORI” е лоцирана на само 50 m од......
Вила “FIORI” е лоцирана на само 50 m од прекрасната песочна плажа во Паралија и на околу 200m од црквата. Располага со следната структура на студија: 1/3 (еден......

Вила “EFI” е лоцирана на само 20 m од......
Вила “EFI” е лоцирана на само 20 m од прекрасната песочна плажа во центарот на Паралиjа, на 100m од црквата. Располага со следната структура на студија: 1/2......


Вила „ LA MIRAGE “ е од висока “А“ категорија и......
Вила „ LA MIRAGE “ е од висока “А“ категорија и се наоѓа на 50 м од плажата во првиот дел на Паралиа . Студиата се комплетно опремени со мини кујна,......

Pin It on Pinterest