Лептокарија


 Градот сместен во прегратките на планината ОЛИМП,......
 Градот сместен во прегратките на планината ОЛИМП, кој сеуште го навраќа сеќавањето на убавите времиња, поминати покрај нејзините плажи. Лептокарија денес е......

 ВИЛАТА “ELENA“СЕ НАОЃА ВО ЛЕПТОКАРИЈА НА САМАТА......
 ВИЛАТА “ELENA“СЕ НАОЃА ВО ЛЕПТОКАРИЈА НА САМАТА ПЛАЖА.РАСПОЛАГА СО 1/3  СТУДИЈА НА ПРИЗЕМЈЕ, ПРВИ И ВТОРИ КАТ,СИТЕ ОПРЕМЕНИ СО КУЈНИ, КУПАТИЛО СО ВЦ, ТВ,КЛИМА......

 Градот сместен во прегратките на планината ОЛИМП,......
 Градот сместен во прегратките на планината ОЛИМП, кој сеуште го навраќа сеќавањето на убавите времиња, поминати покрај нејзините плажи. Лептокарија денес е......


Вила “EFI” е лоцирана на само 20 m од......
Вила “EFI” е лоцирана на само 20 m од прекрасната песочна пл Вила “VANGELIS” се наоѓа на 150m од плажа, веднаш до хотел "Eleni" во......

Pin It on Pinterest