Лефкада


Вила Јонио се наоѓа на 2км од Аг.Никити, на самата......
Вила Јонио се наоѓа на 2км од Аг.Никити, на самата раскрсница која води до плажата Катизма и е на 1км одалечена, до истата се препорачува да не се пешачи бидејки нема......

Никиана е мало рибарско место кое се наоѓа меѓу......
Никиана е мало рибарско место кое се наоѓа меѓу главниот град Лефкас и Нидри. Ова место има идеална местоположба за сите оние кои сакаат да го истражуваат......

АГИОС НИКИТАС е идеално место за патниците кои сакаат......
АГИОС НИКИТАС е идеално место за патниците кои сакаат да ја запознаат традиционалната Грција. Сместено е на рид помеѓу маслинови и борови дрва и прекрасен поглед......

Pin It on Pinterest