Скиатос


  На само 400 км.оддалеченост по копнен пат и 2,5 часа......
  На само 400 км.оддалеченост по копнен пат и 2,5 часа со траект се стигнува до прекрасниот кристално чист остров Скиjатос.Припаѓа во групата на Северни Споради,......

Pin It on Pinterest