Парга


Вила Димас се наоѓа во Парга, на 700м одалеченост од......
Вила Димас се наоѓа во Парга, на 700м одалеченост од плажата Валтос и на 1,5км од центарот на Парга. Вилата располага со интернет, убаво уреден двор, паркинг и......

 Парга се наоѓа на Јонското море, во областа Епир, на......
 Парга се наоѓа на Јонското море, во областа Епир, на околу 60 км на југ од градот Јанина. Плажите во Парга имаат кристално чиста вода и зелена околина. Градската......

 Вила Олива се наоѓа во мирен дел на Парга, идеален......
 Вила Олива се наоѓа во мирен дел на Парга, идеален за оние кој сакаат да избегаат од гужва на 900м одалеченост од центарот на Парга или најблиската Писо Крионери е......

Pin It on Pinterest