Амудиа


Амудиа  е мало рибарско место во општина Фанари,......
Амудиа  е мало рибарско место во општина Фанари, областа Епир во Грција. Ова место се наоѓа на брегот на Јонското Море, 9 км југоисточно од Парга и на 6 километри од......

 Вила Атанаси се наоѓа во Амудиа, веднаш до вила......
 Вила Атанаси се наоѓа во Амудиа, веднаш до вила Вагиа, на 50метри одалеченост од плажа. Вилата располага со две трокреветни студиа кој се наоѓаат на приземје со......

Pin It on Pinterest