Неа Рода


На околу 150 метри од плажата, во мирниот дел на Неа Рода......
На околу 150 метри од плажата, во мирниот дел на Неа Рода на третиот крак Атос се наоѓа хотелот од апартмански тип „Lazaridis“ во кој располагаме со двокреветни и......

Вилата „Eleni“ е лоцирана во непосредна......
Вилата „Eleni“ е лоцирана во непосредна близина на строгиот центар, на само 50 метри од плажата во Неа Рода, веднаш над вилата „Maria Pashalidou“. Во вилата......

Живописното приморско место Неа Рода  е......
Живописното приморско место Неа Рода  е вистинскиот избор за сите кои се уморни од гужвата на плажите и сакаат да откријат нешто ново, а во истовреме да уживаат......

Pin It on Pinterest