Јерисос


  Јерисос е едно од најголемите туристички места на......
  Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики, на третиот крак Атос. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители се наоѓа покрај морето......

Куќа „Евангелија“ е лоцирана на околу 50 метри од......
Куќа „Евангелија“ е лоцирана на околу 50 метри од морето. Во дворот на куќата има маси и столови како и скара наменети за гостите. Двокреветното студио и......

Јерисос е едно од најголемите туристички места на......
Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики, на третиот крак Атос. Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители се наоѓа покрај морето и......


НА ПЛАЖА ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото......
НА ПЛАЖА ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот крак Атос.Има прекрасна долга песочна плажа  која во зеленило и бујна вегетација ве......

Јерисос е едно од најголемите туристички места на......
Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики, на третиот крак Атос.Градот во кој живеат повеќе од 3000 жители се наоѓа покрај морето и......

  НА  ПЛАЖА ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото......
  НА  ПЛАЖА ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот крак Атос.Има прекрасна долга песочна плажа  која во зеленило и бујна вегетација......


50 мeтри од ПЛАЖА ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото......
50 мeтри од ПЛАЖА ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот крак Атос.Има прекрасна долга песочна плажа  која во зеленило и бујна вегетација......

Куќа „Такис и Марија“ е лоцирана централно во......
Куќа „Такис и Марија“ е лоцирана централно во прекрасниот Јерисос, на околу 100 метри од песочната плажа, во мирен, тивок дел. Студијата и апартманите се на......

Pin It on Pinterest