Торони


Куќа „Ана Сакис“ е лоцирана на 20 метри од морето.......
Куќа „Ана Сакис“ е лоцирана на 20 метри од морето. Се преминува шеталиште (мала улица) за да се стигне до прекрасната песочна плажа. Двокреветните студија се во......

 Торони се наоѓа во југоисточниот дел од вториот......
 Торони се наоѓа во југоисточниот дел од вториот крак на полуостровот Ситонија.Долгата песочна плажа и тиркизната боја на егејот заокружени со боровата шума......

Торони на југоисточниот дел од вториот крак......
Торони на југоисточниот дел од вториот крак полуостровот Ситонија.Долгата песочна плажа и тиркизната боја на егејот заокружени со боровата шума го прават ова......

Pin It on Pinterest