Сарти


Куќа „Панорама“ е лоцирана на средина помеѓу......
Куќа „Панорама“ е лоцирана на средина помеѓу стариот и новиот дел на Сарти, и е прва линија на море т.е. на самата плажа, покрај шеталиштето. Дел од собите се......

Куќа „Папус“ е лоцирана во стариот дел на Сарти,......
Куќа „Папус“ е лоцирана во стариот дел на Сарти, на околу 50 метри од песочната плажа. Студијата се лоцирани на третиот кат, а дуплекс-апартманот (со две одвоени......

Pin It on Pinterest