Неос Мармарас


 Вилата „Sole A Mare“ се наоѓа во центарот на Неос......
 Вилата „Sole A Mare“ се наоѓа во центарот на Неос Мармарас, најпопуларното туристичко место на Ситонија. Лоцирана е на главната пешачка зона во првата линија......

Вилата„Mersinis“  во Неос Мармарас на вториот......
Вилата„Mersinis“  во Неос Мармарас на вториот крак Ситонија  има се што Ви е потребно за вистински одмор: конфорни апартмани, двор со зеленило, простор за......

Вила “Parthenon” се наоѓа во Неос Мармарас,......
Вила “Parthenon” се наоѓа во Неос Мармарас, во непосредна близина над пристаништето, нa oколу 50m oд најблиската мала плажа и на 500 m од познатата......

Pin It on Pinterest