Каламитси


Доколку ова лето барате волшебно место за вистински......
Доколку ова лето барате волшебно место за вистински да се одморите, тогаш заминете во Каламитси, скриеното богатство на југоисточниот брег на полуостровот......

Куќа „Врахос“ е лоцирана на самото шеталиште, на......
Куќа „Врахос“ е лоцирана на самото шеталиште, на прекрасната плажа во Каламици. Сите соби имаат отворен, прекрасен поглед кон море. Веднаш до неа има приватен,......

Pin It on Pinterest