Фурка


Фурка се наоѓа на околу 100 км од Солун и секоја......
Фурка се наоѓа на околу 100 км од Солун и секоја година привлекува се поголем број на туристи. Фурка е комбинација од природни убавини, одлични објекти и мирен......

Pin It on Pinterest