Сивири


Вилата е лоцирана на  90 м од плажа  и 50 метри од......
Вилата е лоцирана на  90 м од плажа  и 50 метри од центарот на Сивири. Вилата располага со 1/2+2 апартмани кои се состојат од 2 одделни соби, спална соба со брачен......

Pin It on Pinterest