Пефкохори


Вила Наталиа се наоѓа во срцето на Пефкохори, на......
Вила Наталиа се наоѓа во срцето на Пефкохори, на минута  од пешачката зона, до плажа и до првиот супермаркет. Вила Наталиа е составена од две згради, Анекс 1 и......

Pin It on Pinterest