Неа Флогита


Во централниот дел на полуостровот Халкидики, на само......
Во централниот дел на полуостровот Халкидики, на само 50км југоистoчно од Солун  се наоѓа туристичкото место Неа Флогита, препознатливо по централниот парк со......

Куќа „Минас“ е лоцирана кон крајот на Неа......
Куќа „Минас“ е лоцирана кон крајот на Неа Флогита, на патот кој води кон Неа Модања. Оддалечена е околу 100 метри од море. Четирите дуплекс апартмани, од кои два......

50 метри од плажа НЕА ФЛОГИТА, туристичко место на......
50 метри од плажа НЕА ФЛОГИТА, туристичко место на западната страна од првиот крак Касандра во областа Халкидики.Се издвојува со нај долгата песочна плажа на......


Куќа „Харис“ е лоцирана централно во Неа......
Куќа „Харис“ е лоцирана централно во Неа Флогита, на шеталиштето кое се наоѓа на плажа, поточно, на прва линија до море. На првиот кат се наоѓаат трикреветно......

Вила Катерина лукс е лоцирана во центарот на Неа......
Вила Катерина лукс е лоцирана во центарот на Неа Флогита, во близина навилите Марија и Корфу,веднаш позади најголемата слаткарноца SWEET BEACH на околу 70 м. од плажата.......

Вила Христо е лоцирана во центарот на Неа Флогита, во......
Вила Христо е лоцирана во центарот на Неа Флогита, во близина накафе бар Пастази, и на околу 40 м. од плажата. Располага со 1/6дуплекс: со 2 спални и модерно дизајниран......

Pin It on Pinterest