Неа Потидеа


Локација: Грција / Халкидики / Касандра / Неа......
Локација: Грција / Халкидики / Касандра / Неа Потидеа.  Hotel - Nea Moudania,  9.2 km; Hotel - Nea Fokea, 11.5 km; Hotel - Afytos, 16.6 km; Hotel - Kalithea, 19.5 km; Плажа:На неполни 2 минути пешачење,......

на плажа вилата “argo“се наоѓа во неа потидеа на......
на плажа вилата “argo“се наоѓа во неа потидеа на самата плажа (прв ред).неа потидеа e првото летувалиште на првиот крак-касандра во областа халкидики. има......

Вилата “Kostas”се наоѓа во неа потидеа на самa ......
Вилата “Kostas”се наоѓа во неа потидеа на самa  плажа (прв ред) неа потидеа e првото летувалиште на првиот крак - касандра во областа халкидики. вилата ......


Вила “ISI Lux” се наоѓа нa само 20 m oд......
Вила “ISI Lux” се наоѓа нa само 20 m oд плажа и во непосредна близина на хотел "Potidea Golden Beach".  Вилата е изградена во 2017 год. Располага со 1/3......

Pin It on Pinterest