Неа Плагија


Неа Плагија, идеално место за фамилијарен одмор и......
Неа Плагија, идеално место за фамилијарен одмор и содржини за најмалите.Ова туристичко место има долга песочна плажа,чисто море, чист воздух и долга пешачка зона......

  На самиот влез во Касандра, на само 45 километри од......
  На самиот влез во Касандра, на само 45 километри од Солун се наоѓа малото туристичко место. Неа Плагиа има плитка и песочна четири километри долга плажа покрај......

Pin It on Pinterest