Неа Каликратија


Првото туристичко место кое ќе Ве сретне на патот кон......
Првото туристичко место кое ќе Ве сретне на патот кон Касандра е  Неа Каликратија, оддалечено само 40 километри од Солун. Градот кој живее цела година изобилува......

Првото туристичко место кое ќе Ве сретне на патот кон......
Првото туристичко место кое ќе Ве сретне на патот кон Касандра е Неа Каликратија, оддалечено само 40 км од Солун. Градот кој живее цела година изобилува со......

200 метри од  ПЛАЖА Неа Каликратијае град со......
200 метри од  ПЛАЖА Неа Каликратијае град со многубројни занимливости за секој турист.Има долга песочна плажа, многубројни ресторани, таверни, кафетерии, забавни......

Pin It on Pinterest