Калитеа


Вила Попис се наоѓа на самото шеталиште, т.е прва......
Вила Попис се наоѓа на самото шеталиште, т.е прва пешачка улица во строгиот центар на Калитеа. Во нејзина близина се наоѓа, маркет, слаткарница, продавници, фурна,......

Вила Посеидон се наоѓа на сама плажа во Калитеа, на 200м......
Вила Посеидон се наоѓа на сама плажа во Калитеа, на 200м од центарот. Паркинг за возила сама вила не нуди, но има на 30м од самата вила веднаш до хотелот Маргарита, и......

  КАЛИТЕА – Вила Атлантик Вилата се наоѓа во......
  КАЛИТЕА – Вила Атлантик Вилата се наоѓа во строгиот центар на шеталиштето. Kомплетно реновирана за нашите гости и оддалечена 5 мин.од плажа. Калитеа е......


  Вилата ГАЛИНИ се наоѓа на сама плажа.Располага со......
  Вилата ГАЛИНИ се наоѓа на сама плажа.Располага со сопствена плажа, лежалки и чадор за секоја соба. Идеална локација  за вистински одмор со опуштање од......

 Вила Димитра се наоѓа на 500метри од плажа, веднаш до......
 Вила Димитра се наоѓа на 500метри од плажа, веднаш до училиштето на Калитеа и на 2мин пешачење до центарот на Калитеа. Можност за паркирање има на самата улица ......

Вила Јанис се наоѓа на главната улица наспроти......
Вила Јанис се наоѓа на главната улица наспроти познатиот ресторан Брики, т.е 50 метри од строгиот центар на Калитеа. Во нејзина близина се наоѓа маркет, слаткарница,......


Вила Меропи се наоѓа на самата магистрала, во строгиот......
Вила Меропи се наоѓа на самата магистрала, во строгиот центар на Калитеа, веднаш до семафорите и  излегува на првата пешачка уличка. Не располага со паркинг, а......

Aммос Апартманите се од "B" категорија и......
Aммос Апартманите се од "B" категорија и се наоѓаат на шеталиштето во строгиот центар на Калитеа.......

Вила Теа се наоѓа на прекрасна локација меѓу......
Вила Теа се наоѓа на прекрасна локација меѓу шеталиштето и плаѓата во Калитеа, на левата страна од главната улица која води до Полихроно. Вилата се состои од 2+1......

Pin It on Pinterest