Афитос


Куќа „Галанис“ е лоцирана долу на плажата во......
Куќа „Галанис“ е лоцирана долу на плажата во Афитос. Има голем, уреден, прекрасен двор од двете страни на куќата. Сите соби имаат директен поглед кон море.......

Pin It on Pinterest