Пролетни патувања


€235
Некогаш малото рибарско место Кушадаси (Островот на......
Некогаш малото рибарско место Кушадаси (Островот на птиците), денес претставува еден од најизградените туристички центри на Егејскиот Брег.  Топлата......

€840
Во тесните, трошни и шармантни улици во португалските......
Во тесните, трошни и шармантни улици во португалските градови, понекогаш изгледа како времето да застанало, секако во позитивна смисла.  Без разлика дали седите......

€1160
Москва и Санкт Петербург се рангираат меѓу "класиците"......
Москва и Санкт Петербург се рангираат меѓу "класиците" на европските метрополи. Посетата на овие два града ќе ви ги открие спротивностите и разновидноста на......


€1130
Скандинавија ќе Ве фасцинира со својата неверојатна......
Скандинавија ќе Ве фасцинира со својата неверојатна природна убавина и интересни културно - историски знаменитости.  Термин 12.04.-19.04.2020 Општи......

€1050
Откријте ја лулката на Христијанството по Патеките на......
Откријте ја лулката на Христијанството по Патеките на Евангелието, доживејте ги физички и духовно Библиските пејсажи на Галилеа, онаму каде Исус и неговите......

Интерхотел Сандански е лоциран во југозападниот дел......
Интерхотел Сандански е лоциран во југозападниот дел на Бугарија, регион кој е најпознат по лековитата клима и термалните извори. Хотелот е лоциран во самиот......

Pin It on Pinterest