8 ми Март


€470
Сицилија е најголемиот остров на Медитеранот, дел од......
Сицилија е најголемиот остров на Медитеранот, дел од Италија кој преку културата, обичаите и многу специфичното секојдневие всушност е како земја сама за себе. На......

€120
Врњачка Бања има долга традиција како туристичка......
Врњачка Бања има долга традиција како туристичка дестинација и дестинација за лечење. Модерната бања има долга традиција од 150 години – официјално, првата......

Копаоник е еден од поголемите планински......
Копаоник е еден од поголемите планински предели во Србија. Сместен е во централниот дел на земјата со мал дел во Северно Косово. Највисока точка......

Атина
€150 €135

€150 €135
Атина – град посветен на божицата Атина, по која го......
Атина – град посветен на божицата Атина, по која го добил името, која е  и негова заштитничка.За историјата на човештвото е значајна, бидејќи тука се поставени......

€125
БАНСКО – Градот под Рила и Пирин Планина која е под......
БАНСКО – Градот под Рила и Пирин Планина која е под заштита на УНЕСКО. Оддалечен е од Софија окулу 170км. а од Скопје окулу 260км. и иако релативно млад, надалеку е......

€225
 Градот кој е сместен помеѓудвете страни на......
 Градот кој е сместен помеѓудвете страни на величествениот Дунав, град со богато архитектонско и историско наследство, нуди неспоредлива комбинација на......


€340
Барселона или „каталонската кралица“ е......
Барселона или „каталонската кралица“ е четвртиот најпосетуван град во Светот. Величествен град со прекрасна убавина, кој живее 24 часа дневно. Уживајте во......

Pin It on Pinterest