8 ми Март


€495
Опојниот мирис на Медитеранот и маслинките, музика......
Опојниот мирис на Медитеранот и маслинките, музика која ве раздвижува, храна и вино кои ги будат сите сетила, се само дел од сицилијанското искуство. Палермо,......

€120
Врњачка Бања има долга традиција како туристичка......
Врњачка Бања има долга традиција како туристичка дестинација и дестинација за лечење. Модерната бања има долга традиција од 150 години – официјално, првата......

Копаоник е еден од поголемите планински......
Копаоник е еден од поголемите планински предели во Србија. Сместен е во централниот дел на земјата со мал дел во Северно Косово. Највисока точка......


€125
БАНСКО – Градот под Рила и Пирин Планина која е под......
БАНСКО – Градот под Рила и Пирин Планина која е под заштита на УНЕСКО. Оддалечен е од Софија окулу 170км. а од Скопје окулу 260км. и иако релативно млад, надалеку е......

€225
 Градот кој е сместен помеѓудвете страни на......
 Градот кој е сместен помеѓудвете страни на величествениот Дунав, град со богато архитектонско и историско наследство, нуди неспоредлива комбинација на......

€340
Барселона или „каталонската кралица“ е......
Барселона или „каталонската кралица“ е четвртиот најпосетуван град во Светот. Величествен град со прекрасна убавина, кој живее 24 часа дневно. Уживајте во......

Pin It on Pinterest