Слични Понуди

Програма

1
1 ден / 05.03. Скопје - Копаоник
    Состанок на групата во 06:00 часот на Дрво Декор и поаѓање кон Kопаоник. Патување со кратки паузи за одмор и обавување на царински формалности. Пристигнување во Брзече-Копаоник. Сместување во хотел www.kopaapartmani.co.rs. Слободно време за индивидуални активности. Организирана вечера. Ноќевање.
2
2 ден / 06.03 Копаоник
    Појадок. По појадокот опционално заминување кон центарот на Копаоник и уживање во убавините кој ги поседува. Враќање во Хотел во 15:30часот. Вечера. Ноќевање.
3
3 ден / 07.03 Копаоник – Скопје
    Појадок. Заминување во центарот на Копаоник, можност за уживање во неговите природни убавини на оваа снежна кралица на Србија до времето предвидено за заминување . Поаѓање за Скопје во попладневните часови. Патувањето се одвива со кратки попатни паузи за одмор и обавување на царински формалности. Планирано пристигнување во вечерните часови.

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest