Слични Понуди

Програма

1
1 ден 04.03. Скопје - Сараево
    Состанок со групата во 19:30 часот oд паркингот на Дрво Декор. Поаѓање во 20ч за Сараево. Ноќно патување со паузи за одмор и царински формалности.
2
2 ден 05.03. Сараево
    Пристигнување во Сараево во утринските часови. Разглед на градот со локален водич: Врело Босна, Сарај, градската куќа, Латинска чуприја – местото на атентатот на Франц Фердинант, улицата Казанџилук со многубројните занаетчиски дуќани од периодот на Отоманското царство, одиме по пешачката зона каде е катердалата Срце Христово, соборната црква Св. Тројца, Гази Хусрефбегова и Царската џамија, Башчаршија каде ке имаме слободно време за ручек и индивидуални активности. Сместување во Хотел. Ноќевање.
3
3 ден 06.03.Сараево – Мостар – Требиње
    Појадок. Одјавување од хотелот и заминување за Мостар.…прошетка низ старата чаршија, мостот на Неретва… Слободно време за ручек и индивидуални активности. Заминување за Требиње и пристигување во попладневните часови. Сместување во Хотел. Слободно време.Ноќевање.
4
4 ден 07.03. Требиње-Херцег Нови-Котор-Скопје
    Појадок. Одјавување од хотел и заминување за Херцег Нови .Слободно време за одмор и прошетка. Заминување за Котор и прошетка низ градот. Град заштитен од Унеско како светско културно наследство. Преминување на Которскиот залив кој е ставен на светската листа од 28 најубави заливи во светот. Слободно време. Планирано време за тргнување кон Македонија во попладневните часови преку Албанија и Косово со попатни паузи.
5
5 ден 08.03. Скопје
    Пристигнување во Скопје во утринските часови.

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest