Слични Понуди

Програма

1
1 ден Скопје - Кушадаси 29.12.2020
  Состанок со групата во 14:00 часот на Дрво Декор. Се патува од Скопје преку Бугарија ноќно возење со попатни паузи поради одмор и царински формалности..
 • Автобуски превоз
 • Пратител на патувањето
2
2 ден Кушадаси 30.12.2020
  Пристигнување во утринските часови во Кушадаси. Прошетка низ Градот и пристаништето до пладневните часови. Сместување во хотел. Индивидуални активности и користење на содржините на хотелот како и all inclusive концептот. Ноќевање.
 • Прошетка низ центарот на Кушадаси
 • Hotel 5* / all inclusive
 • Неограничена конзумација на пијалок
3
3 ден Кушадаси –Ефес – Селчук 31.12.2020
  Појадок, по појадокот опционална посета на Ефес 30€ / водич / влезница /превоз: еден од најбогатите археолошки локалитети од Антички период, посета на куќата на Света Богородица, во која Дева Марија ги поминува последните денови од својот живот, посета на Ѕидот на желбите. Потоа се упатуваме кон малото градче Селчук каде се посетува Црквата и гробот на Св. Јован. Можност за посета на фабриката за кожа доколку е отворена за туристи. Враќање во хотел. Прославување на новогодишната вечер со новогодишно мени и неограничена конзумација на пијалок. Ноќевање.
 • Hotel 5* / all inclusive
 • Новогодишна вечер
 • Неограничена конзумација на пијалок
  Опционална посета на Ефес 30€
 • Водич / влезница /превоз
4
4 ден Кушадаси –Памуккале 01.01.2021
  Појадок. По појадокот опционална тура за Памуккале 45€ / превоз / водич / ручек: Памуккале е една од најголемите туристички атракции во Турција која секоја година ја посетуваат повеќе од 2 милиони гости од целиот свет. Памуккале е комплекс од необични минерални извори кои личат на памучни планини во плитките варовнички базени сместени на југозападот во Турција во близина на градот Денизли. Враќање во хотел. Вечера. Ноќевање.
 • Hotel 5* / all inclusive
 • Неограничена конзумација на пијалок
  Опционална посета на Памуккале 45€
 • Превоз / водич / ручек
5
5 ден Кушадаси – Outlet Novada 02.01.2021
  Појадок, по појадокот заминување кон центарот на Кушадаси. По слободното време заминување во посета на Outlet Novada во Соќе кој ги има познатите марки Quiksilver, Adidas, Nike, Benetton, Billabong, Levis. Во попладневните часови заминување за Македонија
 • Појадок
 • Посета на Outlet Novada во Соќе
 • Автобуски превоз
6
6 ден Скопје 03.01.2021
  Пристигнување во Скопје во пладневните часови
 • Автобуски превоз

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest