Vila Zvoncica

Опис: Вила Звончица е новоизградена станбена зграда на Копаоник, која ги дочека своите први гости во декември 2016 година. Опкружена со борова шума и сместена во центарот на туристичкиот центар Копаоник, вилата со најубаво име на планината е вистинскиот избор за секој што сака да го помине својот одмор во мирна зимска средина и повторно во центарот на сите настани.

Оддалечено е околу 250 метри од скијачката патека Караман Гребен покрај шумска патека, околу 250 метри од почетната точка на жичарницата Караман Гребен и околу 100 метри од главниот влез до Гранд Хотел и Спа.

 Ресторани:

Во рамките на Вила Звончица има a la carte ресторан каде што е можно да се доплати за полупансион. 

 

VILA ZVONCICA, centar

TIP SMESTUVANJE

MAX OSOBA

01.DEK

20. DEK

20. DEK

27. DEK

27. DEK

03.JAN

03.JAN

24.JAN

24.JAN

31.JAN

31.JAN

14.FEB

14.FEB

21.FEB

21.FEB

28.FEB

28.FEB

07.MAR

07.MAR

14.MAR

14.MAR

21.MAR

21.MAR

04.APR

BROJ NOKJEVANJA

1

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

1

1+1 STUDIO

2

46

407

570

509

570

570

509

509

458

509

407

46

APARTMAN 1

4

66

661

844

661

742

814

661

661

661

661

559

61

APARTMAN 2

6

71

692

865

712

763

865

712

712

712

692

610

71

APARTMAN 3

8

92

692

915

763

814

915

763

763

763

712

661

81

VIP APARTMAN

5

102

915

1,221

1,017

1,221

1,221

1,221

1,221

1,221

1,221

915

102

APP PETAR PAN

7

132

1,017

1,322

1,221

1,322

1,322

1,322

1,322

1,322

1,322

1,119

132

CENITE SE DADENI VO EUR PO STUDIO/APARTMAN ZA NAVEDEN BROJ NA NOKEVANJA, POMAL BROJ NA NOKJEVANJA NA BARANJE

CENA UKLJUČUJE:

Naem na studio/apartman za naveden broj na nokevanja; Koristenje na skijacnica(mesto za ski) Besplaten wifi; Odrzuvanje i Recepcija

 CENATA  NE VKLUCUVA:

-Moznost doplata za polupansion vo Hotel Mount (100m odalecen)

-Taksa za prestoj: Vozrasni: 1 eur dnevno; Deca od 7-15 god 0,5eur dnevno ; Deca 2 do 7 god e besplatno

-Osiguruvanje 0,5eur dnevno po osoba (deca do 2 god ne plakjaat osiguruvanje);

Слични Понуди

Програма

Од
Цена (€)

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest