Jat Apartmani

 Апартманите Jat се наоѓаат во центарот на сите главни објекти на туристичкиот центар Копаоник, на надморска височина од 1780 м. Апартманите се наоѓаат во близина на ски патеките.

Капацитети: Апартманите се градени во планински стил и имаат 134 апартмани со различни структури за 1 до 6 лица.

Содржина на апартманите: сите апартмани се опремени со мини-блок кујна со фрижидер, сите потребни садови и кујнски прибор, купатило , телефон и ТВ.

Дополнителни капацитети: Апартманите Јат има ресторан, продавница, соба за игри, ски услуга, салон за масажа и бесплатен Wi-Fi во целиот  хотел.

Ресторан

Можете да најдете широк спектар на национална кујна во ресторанот Boeing. Самиот хотел го краси имиџот на семеен хотел.

 

Опис на апартманите :

* Апартман тип А (0 + 1) - 1 софана развлекување (како француски кревет) за 1 или 2 лица,

 * Апартман тип Б (2 + 0) - 2 класични хотелски кревети (за 2 лица),

 * Апартман Тип Ц (1 + 1) - 1 софа на развлекување и 1 класичен хотелски кревет (за 2 или 3 лица),

 * Стан тип Д (2 + 1) - 1 софа на развлекување и 2 класични кревети (за 3 или 4 лица),

 * Апартман Тип Е (3 + 1) - 1 софа на развлекување и 3 класични кревети (за 4 или 5 лица),

 * Апартман тип F (4 + 1) - 1 тросед софа во дневната соба и 2 спални соби со 2 класични кревети (за 5 или 6 лица) или 1 софа кревет во дневната соба, 1 спална соба со француски кревет и 1 спална соба со 2 класични кревети (за 5 или 6 лица) или 1 софа кревет во дневната соба и во спалната соба, 1 брачен кревет и 2 класични кревети (за 5 или 6 лица).

JAT APARTMANI, centar

POPUST ZA RANA UPLATA OD 10%, za rezervacii do 15. Noemvri

 

PERIOD

29.NOV

20.DEK

20. DEK

27. DEK

27. DEK

03.JAN

03.JAN

10.JAN

10. JAN

17. JAN

17. JAN

24.J AN

24.JAN

31.JAN

31.JAN 14.FEB

14.FEB

21.FEB

21.FEB

28.FEB

28.FEB 14.MAR

15.MAR

05.APR

BROJ NOKJ

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

7

TIP SOBI

MAX OSOBI

 

AKCIJA 1 NOKJ GRATIS  presmetana vo cenata

0+1 / A

2

324

342

568

355

340

355

305

540

440

419

265

230

2+0 / B

2

340

404

616

371

347

371

319

586

481

458

291

264

1+1 /C

3

371

441

664

403

363

403

342

631

497

474

311

271

2+1 /D

4

442

485

703

489

458

489

416

668

605

577

379

277

3+1 / E

5

489

678

1,090

616

521

616

526

1,036

680

647

413

379

4+1 / F

6

553

754

1,204

664

608

664

571

1,143

780

742

494

440

CENITE SE IZRAZENI VO  EUR  PO STUDIO/APARTMAN ZA 7 NOKJEVANJA

VO CENATA E VKLUCENO:

Naem na  studio/apartman  za daden period (7 nokji) Smestuvanje za pomalku od 7 nokjevanja e mozno isklucivo na baranje

DOPLATE:

Polupansion: 17 eur  po lice  dnevno; Poln pansion 26 eur po lice  dnevno; Deca 2-10 god  plakjaat  50% ; Deca do 2 godini gratis;

Turisticka taksa  se plakja na recepcija: Vozrasni : 1,2 eur  ; Deca od 7 do 15 god: turisticka  taksa 0,8 eur ; Deca do 7god 0.2eur dnevno

NAPOMENA ZA RANA UPLATA

Popust od 10% se odnesuva na sedumdnevnite rezervacii bukirano do 15 Noemvri so 100% upalta, osven smenata 13-20 Dekemvri za koja ranata uplata vazi do 30 Oktomvri.

Слични Понуди

Програма

Од
Цена (€)

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest