Hotel Srebrena Lisica 3*

 Хотелот Сребрена Лисица 3*, се наоѓа помеѓу патеките на Малото езеро (ноќна патека) и Сончевата долина, на надморска височина од 1752 m, со поглед на бујна смрека шума. Непосредно пред влезот во центарот, одејќи од Јошаничка Бања и Рашка, асфалтираниот пат се одвојува и води кон паркингот и до самиот објект  „Сребрена лисица“.

  На влезот е пространа лоби со прием, ресторан и ски област. Исто така има и интернет кафе и продавница.

 Хотелот „Сребрена лисица“ има 34 комфорни апартмани и 9 двокреветни соби. Секој апартман има бања, удобна  дневна соба која ви овозможува да се опуштите со странски и домашни ТВ канали и телефон.

 Во однос на структурата и опремата, апартманите  не се многу различни. Хотелот располага со апартмани од 25 м2 и 35м2. За помладите, и ако постарите посакаат, постои соба за игри со најнови игри со компјутер и Sony. Обезбедена е и  безжична интернет врска во лобито, како и ресторан и аперитив бар. Аперитив бар е единствената област за пушење во хотелот. Заради одржување на конгреси, семинари, разни предавања и сл, аперитив бар Сребрена лисица лесно и брзо се претвора во соодветна сала.

HOTEL SREBRNA LISICA*** -Staza Malo ezero

TIP SMESTUVANJE

MAX

OSOBI

16. DEK

23. DEK

23. DEK

30. DEK

30. DEK

03.JAN

03.JAN

10.JAN

10.JAN

17.JAN

17.JAN

31.JAN

31.JAN

14.FEB

14.FEB

07.MAR

07.MAR

14.MAR

14.MAR

21.APR

21.MAR

04.APR

Broj na nokjevanja

7

7

4

7

7

7

7

7

7

7

7

NEDELNI CENI

2+0

SOBA

2

180

339

345

332

354

339

535

332

271

258

213

0+1; 2+0

FAMILY ROOM

2

415

422

497

483

400

693

497

324

309

1+1

3

324

280

347

339

302

460

347

249

237

2+1

4-6

302

237

309

302

287

392

309

233

223

CENITE SE IZRAZENI VO EUR PO LICE  ZA NAVEDEN BROJ NA  NOKJI SO USLUGA POLUPANSION

TIP SMESTUVANJE

MAX

OSOBI

01.DEK

23. DEK

23. DEK

30. DEK

30. DEK

03.JAN

03.JAN

10.JAN

10.JAN

17.JAN

17.JAN

31.JAN

31.JAN

14.FEB

14.FEB

07.MAR

07.MAR

14.MAR

14.MAR

21.APR

21.MAR

04.APR

BROJ  DANA

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

DNEVNI CENI

2+0

SOBA

2

24

28

57

108

70

70

62

97

70

45

43

28

33

0+1; 2+0

FAMILY ROOM

2

75

129

92

81

73

129

92

54

51

1+1

3

59

86

75

65

55

86

75

41

39

2+1

4-6

54

75

65

59

48

75

65

39

37

 

NED - CET

CET - NED

 

NED - ČET

ČET - NED

SPECIJALNA PONUDA

SPECIJALNA PONUDA

CENITE SE IZRAZENI VO EUR PO LICE  PO NOKJEVANJA  SO USLUGA POLUPANSION

VO CENATA E VKLUCENO:

Usluga polupansion za izbran termin i nokjevanja; Docek na Novata Godina (pijalok se plakja na lice mesto).

POPUSTI:

Deca do dve godini  (vo pridruzba na dve vozrasni lica) GRATIS;

- Deca 2-6 godini (vo pridruzba na dve vorazni lica) , plakjaat50%od dadenata cena;

- Deca 6-12godina (vo pridruzba na dve vozrasni lica), plakjaat 70%od dadenata  cena;

DOPLATE:

-Doplataza rucek6 eur zavozrasni, zadeca  do 12 godina 3 eur

- Za koristenje na peti lezaj se doplakja  60 %  a sesto leglo  40 % od dnevnata cena po lice;

- Doplata za ednokrevetna  soba 70%;

- Turisticka  taksa 1 eur  po lice po nokj, deca 7 -15 god  plakjaat turisticka taksa 0.5eur  po lice po nokj, deca do 7 god ne plakjaat

- Osiguranje – 30 din po danu za sve goste hotela; Boravišna taksa i osiguranje sus obavezni  i plaćaju se prilikom rezervacije aranžmana.

Слични Понуди

Програма

Од
Цена (€)

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest