Истанбул 5 ноќи

 

ИСТАНБУЛ – АВИОНСКИ  ПРЕВОЗ
Истанбул - најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие - улици полни со весели и насмеани луѓе, шаренило од бои, мириси, идеален спој на култура и религија, место на кое се состануваат Европа и Азија.

ХОТЕЛ

Локација

1 / 2 Соба

1 / 1Соба

3то лице

Дете
 (6-11.99)

ERBAZLAR HOTEL  3*

ЛАЛЕЛИ

279 EUR

355 EUR

279 EUR

225 EUR

SIM HOTEL  3*

ЛАЛЕЛИ

295 EUR

389 EUR

295 EUR

225 EUR

BEYAZ SARAY  4*

ЛАЛЕЛИ

315 EUR

439 EUR

315 EUR

230 EUR

HOTEL BULVAR PALAS   4*

ЛАЛЕЛИ

339 EUR

509 EUR

339 EUR

255 EUR

CITY CENTER HOTEL    4*

ТАКСИМ

345 EUR

519 EUR

345 EUR

245 EUR

PIYA SPORT HOTEL   4*

ЛАЛЕЛИ

365 EUR

545 EUR

N/A

255 EUR

RICHMOND HOTEL  4*

ТАКСИМ

425 EUR

685 EUR

425 EUR

295 EUR

AKKA LUSH HOTEL  4 *

ТАКСИМ

339 EUR

509 EUR

339 EUR

255 EUR

AKKA SUITES  boutique

ТАКСИМ

325 EUR

495 EUR

325 EUR

240 EUR

ДЕНОВИ И РЕД НА ЛЕТАЊЕ

 

Поаѓање (SKP – IST)

PC 352 11.00-13.25 ч

Враќање (ISTSKP)

PC 351 09.25-10.00 ч.

Период

5ноќи

понеделник,среда,четврток и сабота

сабота, понеделник ,вторник и четврток

Од 26 Сеп 2020

Важна напомена:

·Горенаведените цени не ги гарантираме.Цената може да биде повисока и зависи од местата на авион!!

·  Плаќањето е задолжително во денари (1 еур = 61.8 мкд)

·  За ова патување потребен е валиден биометриски пасош со важност 160 дена од денот на патувањето

·Важно:За резервација задолжителна уплата од 100%,и ако се откаже резервацијата се плаќаат пенали од 100 %.

За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ И Т.А КАМЕЛИЈА ТУРС

 

 

 

Програма

1
Прв ден Скопје - Истанбул
    Полетување од Скопје за Истанбул со Пегасус во денови среда,четврток и сабота според објавен ред на летање . По слетување во Истанбул ,организиран превоз со автобус до хотел. Сместување. Ноќевање.
2
Втор – Трет ден –Четврти ден и петти ден
    Појадок. Слободен ден за индивидуални разгледи и прошетки. Ноќевање.
3
Последен денИстанбул – Скопје
    Појадок. Организиран превоз до аеродром. Лет со Пегасус од Истанбул до Скопје во понеделник,вторник и четврток
Од
Цена (€)

Цената покрива:

Авионски превоз со Пегасус ( по лице 20 кг вклучен багаж + 7 кг рачен багаж)
5 ноќевања со појадок во некој од предложените хотели
Организиран трансфер на релација аеродром (Sabiha Gokcen) – хотел – аеродром (Sabiha Gokcen);
Аеродромски такси

Цената Не покрива?

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Екстра трошоци во хотел
  • Цена за бебе ,возраст 0-1,99 изнесува 40 еур
  • Цена за дете од 02 до 6,99 години 130 еур

Pin It on Pinterest