Истанбул 3 ноќи

ИСТАНБУЛ – АВИОНСКИ  ПРЕВОЗ
Истанбул - најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие - улици полни со весели и насмеани луѓе, шаренило од бои, мириси, идеален спој на култура и религија, место на кое се состануваат Европа и Азија.

 

ХОТЕЛ

Локација

1 / 2 Соба

1 / 1Соба

3то лице

Дете
 (6-11.99)

ERBAZLAR HOTEL   3*

ЛАЛЕЛИ

235EUR

279 EUR

235 EUR

200 EUR

SIM HOTEL 3*

ЛАЛЕЛИ

245 EUR

299 EUR

245 EUR

200 EUR

BEYAZ SARAY    4*

ЛАЛЕЛИ

255 EUR

329 EUR

255 EUR

205 EUR

HOTEL BULVAR PALAS   4*

ЛАЛЕЛИ

269 EUR

369 EUR

269 EUR

219 EUR

CITY CENTER HOTEL 4*

ТАКСИМ

279 EUR

379 EUR

279 EUR

215 EUR

PIYA SPORT HOTEL  4*

ЛАЛЕЛИ

285 EUR

395 EUR

N/A

219 EUR

RICHMOND HOTEL  4*

ТАКСИМ

320 EUR

479 EUR

320 EUR

245 EUR

AKKA LUSH HOTEL  4*

ТАКСИМ

269 EUR

369 EUR

269 EUR

219 EUR

AKKA SUITES    boutique

ТАКСИМ

259 EUR

359 EUR

259 EUR

219 EUR

ХОТЕЛ

 

ДЕНОВИ И РЕД НА ЛЕТАЊЕ

 

Поаѓање (SKP – IST)

PC 352 11.00-13.25 ч

Враќање (ISTSKP)

PC 351 09.25-10.00 ч.

Период

3ноќи

Понеделник, среда и сабота

Четврток,сабота и вторник

Од 26 Сеп 2020

Важна напомена:

·Горенаведените цени не ги гарантираме.Цената може да биде повисока и зависи од местата на авион!!

·  Плаќањето е задолжително во денари (1 еур = 62 мкд)

·  За ова патување потребен е валиден биометриски пасош со важност 160 дена од денот на патувањето

Важно:За резервација задолжителна уплата од 100%,и ако се откаже резервацијата се плаќаат пенали од 100

За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ И Т.А КАМЕЛИЈА ТУРС

 

Програма

1
Прв ден Скопје - Истанбул
    Полетување од Скопје за Истанбул со Пегасус во денови понеделник,среда и сабота според објавен ред на летање . По слетување во Истанбул ,организиран превоз со автобус до хотел. Сместување. Ноќевање.
2
Втор – Трет ден
    Појадок. Слободен ден за индивидуални разгледи и прошетки. Ноќевање.
3
Последен денИстанбул – Скопје
    Појадок. Организиран превоз до аеродром. Лет со Пегасус од Истанбул до Скопје во четврток,сабота и вотрник.
Од
Цена (€)

Цената покрива:

Авионски превоз со Пегасус ( по лице 20 кг вклучен багаж + 7 кг рачен багаж)
3 ноќевања со појадок во некој од предложените хотели
Организиран трансфер на релација аеродром (Sabiha Gokcen) – хотел – аеродром (Sabiha Gokcen);
Аеродромски такси

Цената Не покрива?

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Екстра трошоци во хотел
  • Цена за бебе ,возраст 0-1,99 изнесува 40 еур
  • Цена за дете од 02 до 6,99 години 130 еур

Pin It on Pinterest