Истанбул 2 ноќи

 

ИСТАНБУЛ – АВИОНСКИ  ПРЕВОЗ
Истанбул - најкосмополитски град во светот, град на контрасти, единствен град кој ги преплавува сите сетила. Истанбул пречекува опсипан со светлина, град кој никогаш не спие - улици полни со весели и насмеани луѓе, шаренило од бои, мириси, идеален спој на култура и религија, место на кое се состануваат Европа и Азија.

 

ХОТЕЛ

Локација

1 / 2 Соба

1 / 1Соба

1/3 соба дополнително легло

Дете
 (7-11.99)

ERBAZLAR HOTEL   3*

ЛАЛЕЛИ

186 EUR

240 EUR

209 EUR

186 EUR

SIM HOTEL   3*

ЛАЛЕЛИ

219 EUR

259 EUR

219 EUR

189 EUR

BEYAZ SARAY    4*

ЛАЛЕЛИ

225 EUR

279 EUR

225 EUR

195 EUR

HOTEL BULVAR PALAS4*

ЛАЛЕЛИ

235 EUR

305 EUR

235 EUR

205 EUR

CITY CENTER HOTEL  4*

ТАКСИМ

239 EUR

309 EUR

239 EUR

199 EUR

PIYA SPORT HOTEL   4*

ЛАЛЕЛИ

245 EUR

319 EUR

N/A

205 EUR

RICHMOND HOTEL   4*

ТАКСИМ

269 EUR

375 EUR

269 EUR

219 EUR

AKKA LUSH  HOTEL  4 *

ТАКСИМ

235 EUR

299 EUR

235 EUR

205 EUR

AKKA SUITES       boutique

ТАКСИМ

229 EUR

295 EUR

229 EUR

205 EUR

 

  

ДЕНОВИ И РЕД НА ЛЕТАЊЕ

 

Поаѓање (SKP – IST)

PC 352 11.00-13.25 ч

Враќање (ISTSKP)

PC 351 09.25-10.00 ч.

Период

2ноќи

Понеделник, вторник,четврток и сабота

Среда,четврток,сабота и понеделник

Од 26 Сеп 2020

Важна напомена:

·Горенаведените цени не ги гарантираме.Цената може да биде повисока и зависи од местата на авион!!

·Плаќањето е задолжително во денари (1 еур = 62 мкд)

·За ова патување потребен е валиден биометриски пасош со важност 160 дена од денот на патувањето

 

Важно:За резервација задолжителна уплата од 100%,и ако се откаже резервацијата се плаќаат пенали од 100 %.

·За овој аранжман важат општите услови на патување на СКТМ И Т.А КАМЕЛИЈА ТУРС

 

 

Програма

1
Прв ден Скопје - Истанбул
    Полетување од Скопје за Истанбул со Пегасус во денови понеделник,вторник ,четврток и сабота според објавен ред на летање . По слетување во Истанбул ,организиран превоз со автобус до хотел. Сместување. Ноќевање.
2
Втор – Истанбул
    Појадок. Слободен ден за индивидуални разгледи и прошетки. Ноќевање.
3
Последен денИстанбул - Скопје
    Појадок. Организиран превоз до аеродром. Лет со Пегасус од Истанбул до Скопје. во среда,,четврток,сабота и ,понеделник .
Од
Цена (€)

Цената покрива:

Авионски превоз со Пегасус ( по лице 20 кг вклучен багаж + 7 кг рачен багаж)
2 ноќевања со појадок во некој од предложените хотели
Организиран трансфер на релација аеродром (Sabiha Gokcen) – хотел – аеродром (Sabiha Gokcen);
Аеродромски такси

Цената Не покрива?

  • Патничко и здравствено осигурување
  • Екстра трошоци во хотел
  • Цена за бебе ,возраст 0-1,99 изнесува 40 еур
  • Цена за дете од 02 до 6,99 години 130 еур

Pin It on Pinterest