Слични Понуди

Програма

1
31.12.2020 Скопје-Копаоник
  Состанок на групата од пред Дрво Декор во 07:30 часот. Поаѓање кон Kопаоник со попатни паузи. Пристигнување во Брзече и сместување во хотелот. Слободно време за индивидуални активности . Ноќевање.
2
01.01.2021 Копаоник
  Појадок. По појадокот за љубителите на зимскиот спорт можност за опционална посета на скијачките центри каде се и многуте кафулиња, салаши и ресторани. Заминување кон Копаоник и запознавање со нивните убавини. Организиран превоз со шатл-бус до центарот на Копаоник.
  Напомена:
  (Moжност за скијачите: превоз со гондола на оддалеченост од 300м од хотелот - Бела река која води до Мали Караман) Во договорено време со водичот, враќање во хотел. Ручек Краток одмор.Слободно време. Вечера. Ноќевање.
3
02.01.2021 Копаоник
  Појадок. По појадокот, Слободни активности или можност за опционална посета на скијачките центри и уживање во убавините на Копаоник со шатл бус. Враќање во хотел. Ручек. Слободно време. Вечера. Ноќевање.
4
03.01.2021 Копаоник-Скопје
  Појадок. По појадокот одјава од хотелот и заминување. Попатни паузи за одмор и царински формалности. Во вечерните часови пристигнување во Скопје.

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest