Слични Понуди

Програма

1
1 ден 23.10 Скопје - Врњачка Бања
    Состанок на групата пред паркингот на Дрво Декор- рано наутро во 04.30 часот. Поаѓање за Србија во 05.00 часот. Патот води преку граничниот премин Табановце со кратки попатни паузи за одмор и обавување на царински формалности. Пристигнување во Врњачка Бања во пладневните часови и сместување во хотел. Кратко време за одмор и освежување од патувањето. Потоа заминување на прошетка и пешачки разглед на Врњачка Бања: Мостот на Љубовта, изворот Топла Вода, Римските извори, изворот Снежник, изворот Језеро и изворот Слатина… По разгледот враќање во хотел, слободно попладне за одмор, релаксација и користење на содржините на хотелот. Ноќевање.
2
2 ден 24.10. Врњачка Бања
    Појадок. Можност за организирање на факултативна активност/излет .Слободно време за индивидуални активности.Ноќевање.
3
3 ден 25.10. Врњачка Бања-Скопје
    Појадок. По појадокот поаѓање за Скопје . Патувањето се одвива со кратки попатни паузи за одмор и обавување на царински формалности. Планирано пристигнување во вечерните часови.

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest