Grand Hotel & Spa 4*

Grand Hotel & Spa 4 *    Период: 03.12.2020 - 11.4.2021     

    РАН БУКИНГ попуст 15%   Резервации до:31.10.2020      Цени во евра за соба / по ноќевање      Помал број ноќевања од наведениот на   барање!

 

Период

Смена

Мин. ноќи

Услуга

Hotel Grand -  Соби

Стандард

Супериор

Супериор +

1 лице

2 лица

1 лице

2 лица

1 лице

2 лица

03.12 - 06.12.

Чет/Нед

3

Н В

Ski opening ponuda

06.12 - 17.12.

Нед/Чет

5

158

173

174

189

190

205

17.12 - 27.12.

-

3

158

173

174

189

190

205

27.12 - 03.01.

Нед/Нед

7

287

302

317

332

347

362

29.12 - 03.01.

Втор/Нед

5

437

452

482

497

527

542

29.12 – 06.01

Втор/Сре

8

288

303

317

332

348

363

03.01 - 10.01

Нед/Нед

7

211

226

232

247

253

268

10.01 - 17.01.

Нед/Нед

7

203

218

223

238

243

258

17.01 - 24.01.

Нед/Нед

7

147

162

162

177

176

191

24.01 - 31.01.

Нед/Нед

7

147

162

162

177

176

191

31.01 - 07.02.

Нед/Нед

7

186

201

205

220

223

238

07.02 - 14.02.

Нед/Нед

7

196

211

216

231

235

250

14.02 - 21.02.

Нед/Нед

7

196

211

216

231

235

250

21.02 - 28.02.

Нед/Нед

7

178

193

196

211

214

229

28.02 - 07.03.

Нед/Нед

7

173

188

196

206

209

224

07.03 - 14.03.

Нед/Нед

7

167

182

185

200

2020

217

14.03 - 21.03.

Нед/Нед

4

161

176

178

193

194

209

21.03 – 11.04

Нед/Нед

4

135

150

149

164

163

178

Услуга НП - ноќевање со појадок, за сите споменати термини се намалува за  10 €  полице / по ноќевање.

 Бројот на соби за Ран Букинг е ограничен ! Попустот се пресметува само на услугата Ноќевање.

Период

Смена

Мин. ноќи

Услуга

Hotel Gранд – Фамилијарни соби

Фамилијарна

Deluxe

2 лица

2 лица

03.12 - 06.12.

Чет/Нед

3

HB

Ski Opening  - Понуда

06.12 - 17.12.

Нед/Чет

5

HB

195

182

17.12 - 27.12.

-

3

HB

195

182

27.12 - 03.01.

Нед/Нед

7

HB

409

332

30.12 - 03.01.

Вто/Нед

5

HB

607

497

29.12 – 06.01

Вто/Сре

8

HB

397

322

03.01 - 10.01

Нед/Нед

7

HB

249

235

10.01 - 17.01.

Нед/Нед

7

HB

243

226

17.01 - 24.01.

Нед/Нед

7

HB

175

165

24.01 - 31.01.

Нед/Нед

7

HB

175

165

31.01 - 07.02.

Нед/Нед

7

HB

263

223

07.02 - 14.02.

Нед/Нед

7

HB

273

226

14.02 - 21.02.

Нед/Нед

7

HB

273

230

21.02 - 28.02.

Нед/Нед

7

HB

263

210

28.02 - 07.03.

Нед/Нед

7

HB

249

200

07.03 - 14.03.

Нед/Нед

7

HB

225

194

14.03 - 21.03.

Нед/Нед

4

HB

200

187

21.03 - 28.03.

Нед/Нед

4

HB

168

159

28.03 - 11.04.

Нед/Нед

4

HB

195

182

 

·  Бројот на соби за Ран Букинг е ограничен ! Попустот се пресметува само на услугата Ноќевање.

·  Услуга НП-ноќевање со појадок, за сите споменати термини се намалува за  10 €  полице/по ноќевање.

·  Минимален број на лица зарезервација на Фамилијарна и deluxe соба: 3

 

·  Максимален капацитет на Фамилијарна соба:  6 лица, за deluxe соба:  4 лица. 

GRAND АПАРТМАНИ

 Минимум 5 ноќи во период:  27.12.2020 - 03.01.2021   и   31.01.2021-14.02.2021,

Во останатите периоди минимум 3 ноќи

ПЕРИОД

ТИП на АПАРТМАН

SUITE

EXECUTIVE SUITE

APARTMENT

EXECUTIVE APARTMENT

PRESIDENTAL APARTMENT

БРОЈ на АПАРТМАН

111, 113, 218, 327, 328, 451, 452, 440, 540, 616

036, 051, 067, 110,

112, 114, 553

 052, 115, 220

223

224

Услуга / бр на лица

1-3

1-4

1-5

1-5

1-5

03.12-26.12.

HB

397

528

660

1203

1603

27.12-02.01.

HB

737

981

1103

03.01-30.01.

HB

442

588

734

31.01-13.02.

HB

587

780

975

14.02-11.04.

HB

453

532

665

 

ОПШТИ УСЛОВИ ЗА СИТЕ ТИПОВИ НА СМЕСТУВАЊЕ

    ЦЕНАТА ЗА СМЕСТУВАЊЕ  ВКЛУЧУВА:

-  Сместување на база на полупансион (појадок и вечера)

-  Специјална Божиќна вечера  (25.12.2020, 07.01.2021.)

-  Неограничено користење на содржините:  Spa & Wellness центарот од 1.800m2: затворен базен со димензии 18 x 9 m,  гардеробер  (шкаф,баде-мантил, папучи, пешкир), relax -зона, Сауна свет – infrared сауна, финска сауна, руска бања, hammam, солено-ледено пештера, kneipp, базен и Јacuzzi со топла вода на отворено; неограничено користење на фитнес центарот

-  Wi-Fi

-  Користење на скијалиштето

-  Посебен програм за деца со возраст 3-12 години – дневен анимациски програм со професионална грижа за децата во детски клуб

ЦЕНАТА ЗА СМЕСТУВАЊЕ НЕ ВКЛУЧУВАзадолжителна доплата при Резервација !!! :   Такса за престој по лице по ноќевање: 65 денари за возрасно лице, 35 денари за деца 7-15 години, деца до 7 години – бесплатно

Доплати за деца и дополнителни легла:

-   Дете до 2 години – гратис сместување, бсплатно користи легло

-  Дете 2 - 7 години -  сместување на заедничко легло со доплата 50 еур / по ноќевање

-  Дете 2 - 12 години -  сместување на посебно легло со доплата 70 еур / по ноќевање

-  Дополнително легло во Супериор +, Фамилијарна и Deluxe соби со доплата 70 еур / по ноќевање

Доплата на лице место: (по избор)

- Јога, пилатес, аеробик, паркинг, личен и фитнес тренинг

Доплати (по избор):

-  Ски-школа-настава во група од 5 члена за 5-6 дена

-  6 дена / 4 часа настава дневно / Цена од околу 12.000,00 денари

-  5 дена / 2 часа настава дневно  / Цена од околу 7.000,00 денари

Слични Понуди

Програма

Од
Цена (€)

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest