Hotel Club A 3*

ДАТУМ на ДОАЃАЊЕ

ДАТУМ на ЗАМИНУВАЊЕ

 

СМЕНА

 

МинНоќи

 

Улуга

Соба

1/2 1/3

 

Соба 1/1

Краток престој - Резервации на Барање

 

Задолжително 8 дена пред терминот

Соба

1/2 1/3

Соба 1/1

ПОПУСТ за Ран Букинг -15%  за Резервации до: 31.10.2020 (Попустот се пресметува на: Услуга ноќевање и важи за ограничен број  соби!

03.12.2020

06.12.2020

Чет/Нед

    3

HB

€ 43

€ 59

 

 

 

 

06.12.2020

12.12.2020

Нед/Саб 

    3

HB

€ 45

€ 61

 

 

 

 

12.12.2020

17.12.2020

Саб/Чет

    5

HB

€ 58

€ 80

 

 

 

 

17.12.2020

20.12.2020

Чет/Нед

    3

HB

€ 50

€ 68

 

 

 

 

20.12.2020

27.12.2020

Нед/Нед

 3/4

 5/7

HB

€ 61

€ 84

 

 

 

 

27.12.2020

30.12.2020

Нед/Сре

    3

HB

€ 63

€ 87

 

 

 

 

27.12.2020

03.01.2021

Нед/Нед

    7

HB

€ 98

€ 136

 

 

 

 

30.12.2020

03.01.2021

Сре/Нед

    4

HB

€ 123

€ 171

 

 

 

 

31.12.2020

03.01.2021

Чет/Нед

    3

HB

€ 133

€ 185

 

 

 

 

03.01.2021

10.01.2021

Нед/Нед

    7

HB

€ 71

€ 98

07.01.2021

10.01.2021

€ 88

€ 122

10.01.2021

17.01.2021

Нед/Нед

    7

HB

€ 69

€ 95

14.01.2021

17.01.2021

€ 85

€ 117

17.01.2021

24.01.2021

Нед/Нед

    7

HB

€ 64

€ 91

21.01.2021

24.01.2021

€ 83

€ 115

24.01.2021

31.01.2021

Нед/Нед

    7

HB

€ 68

€ 94

28.01.2021

31.01.2021

€ 85

€ 117

31.01.2021

07.02.2021

Нед/Нед

    7

HB

€ 73

€ 101

04.02.2021

07.02.2021

€ 91

€ 126

07.02.2021

14.02.2021

Нед/Нед

    7

HB

€ 73

€101

11.02.2021

14.02.2021

€ 88

€ 122

14.02.2021

21.02.2021

Нед/Нед

    7

HB

€ 76

€ 105

18.02.2021

21.02.2021

€ 83

€ 115

21.02.2021

28.02.2021

Нед/Нед

    7

HB

€ 79

€ 109

25.02.2021

28.02.2021

101

€ 140

28.02.2021

07.03.2021

Нед/Нед

    7

HB

€ 72

€ 101

04.03.2021

07.03.2021

€ 98

€ 136

07.03.2021

14.03.2021

Нед/Нед

    7

HB

€ 63

€ 87

11.03.2021

14.03.2021

€ 79

€ 109

14.03.2021

21.03.2021

Нед/Нед

    3

HB

€ 53

€ 73

 

 

 

 

21.03.2021

28.03.2021

Нед/Нед

    3

HB

€ 53

€ 73

 

 

 

 

28.03.2021

04.04.2021

Нед/Нед

    3

HB

€ 53

€ 73

 

 

 

 

Почитувани граѓани наскоро ќе Ве известиме за новите протоколи (информирајте се во агенција).

НАПОМЕНИ за РАН БУКИНГ
Попустот се пресметува само за резервации направени до: 31.10.2020година. Попустот се пресметува на цената на услугата: ноќевање. Таксата за престој не е вклучена во цената, се наплатува со уплатата на аранжманот во Агенција
Цена на такса за престој: 62 ден - возрасни и деца над 15 год;  деца до 7 год - бесплатно;  деца  7 - 15 год - 32 ден;
Бројот на соби за Ран букинг е ограничен !!!                 
 ЦЕНИ на ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
Цените на хотелското сместување се однесуваат за период: 03.12.2020 - 04.04.2021 година
Наведените цени се однесуваат по лице за сместување во 1/2 соба на база на полупансион (појадок и вечера) на база на шведска маса. Пијалокот не е вклучен во вечерата. Цените вклучуваат и соодветен данок-регулиран со закон, кој е подложен на промени (моментален износ 10% на цена на соба и 20% на цена на полупансион)
На гостите на располаѓање како гратис се и следните услуги:
-       Користење Wi-Fi интернет во собите и јавните простории.
-       Користење  услуги на СПА-ценарот
Во цената не е вклученаТакса за престој:62 ден-возрасни и деца над 15 год;  деца до 7 год-бесплатно;  деца  7 -15 год 32 ден;
Паркинг: 300 денари / дневно

 

За резервации за краток престој или престој надвор од наведените - цените се на барање !!!

Цените се формирани на ден: 10.09.2020 година, а врз на деловната политика на Клуб А Копаоник - Хотел Москва.Клуб А Копаоник - Хотел Москва го задржува правото на промена на цена и промена на таксата за престој, како и промена на цена и хотелски услови во случај на промена на датите на престој. Составен дел на Аранжамнот се Општите услови за патување на Клуб А Копаоник - Хотел Москва, достапни на на нивната веб-страна: www.cluba.rs. Резервацијата се смета за важечка по потврда за прием на мејлот од страна на хотелот.

ПРИЈАВА И ОДЈАВА на ГОСТИ
Користењето на собите започнува во: 14:00 часот при доаѓање на гостите, a завршува во 10:30 часот на денот на заминување. Барањата од типот:  рана пријава или доцна одјава во хотелот се на барање во зависност од расположливоста на хотелот и подложат на плаќање на одреден надомест.
ОТКАЗНА ПОЛИТИКА
За отказ на резервации во време од моментот на правење на резервацијата до 14 дена пред доаѓање на гостите, хотелот го задржува правото на наплата на пенали во износ од 30 %, а во случај на недоаѓање на гостите или отказ на резервација  во период од 14-0 дена пред доаѓање на гостите, хотелот го задржува правото на наплата на пенали во износ од 100 %
Хотелот го задржува правото да го задржи во целост претходно уплатениот аванс;
На гостите ќе им биде наплатен вкупниот износ на резервираниот аранжман иако не се појават во хотелот или порано го напуштат;
 NO SHOW-износот нема да биде наплатен на гостите само во случај на виша сила (временски неприлики од поголеми размери, војна, штрајк, тероризам, затварање аеродроми. железнички и автобуски станици и слични околности )
Во случај на недоаѓање на гостите поради Ковид-19, хотелот го задржува правото да наплати пенали под следните услови:
-  до 14 дена со доставен PCR-тест на име на гостите кои ја откажуваат резервацијата – нема да бидат наплатени пенали;
- 14-0 денови со доставен PCR-тест на име на гостите кои ја откажуваат резервацијата – на гостите ќе им се даде хотелски ваучер кој  ќе може да го искористат до:  27.12.2021 година.
НАПОМЕНИ за услуга храна и пијалок
ДОПЛАТА за УСЛУГА ХРАНА ЗА ГОСТИ НАДВОР од ХОТЕЛОТ:
Појадок: 10 еур / по лице;   Вечера на база на шведска маса:  15 еур / по лице
 ПРОСЛАВА зa НОВА ГОДИНА:
Свечена вечера со музичка програма на 31.12.2020 - не е вклучена во цената.  Пијалокот не вклучен во цената на вечерата.
Попуст за деца:
Деца:  0-7 години-не плаќаат вечера.      Деца:  7-14 години-се наплаќа 50% од вкупната цена.
 ВАЖНИ НАПОМЕНИ:
СМЕСТУВАЊЕ за ДЕЦА:
Деца: до 4 години во придружба на две возрасни лица ако користи заедничко легло - бесплатно.
Деца:  4-7 години во придружба на две возрасни лица ако користи заедничко легло – плаќаат 50 % од цената за сместување.
Деца 4-12 години во придружба на едно или две возрасни лица,  плаќаат 70 % од цената за сместување и користат засебно легло.
Домашни миленици: хотелот не дозволува сместување.

 

Дневна карта за СПА (базен и сауна) за надворешни гости: 25 eur по лице.

Слични Понуди

Програма

Од
Цена (€)

Цената покрива:

Цената Не покрива?

Pin It on Pinterest