ЕСЕН НА ПЕЛИСТЕР ВО ХОТЕЛ МОЛИКА

 

АКТИВЕН ОДМОР ВО ПРИРОДА  , РЕКРЕАЦИЈА , ПЕШАЧЕЊЕ ВО ПРИРОДА – ПЛАНИНАРЕЊЕ – АЛПИНИЗАМ – ПЛАНИНСКИ ВЕЛОСИПЕДИЗАМ

                Есенска промотивна понуда   -  од 01.10.2020 – 15.12.2020 година

Сместување на база ноќевање со појадок 

Тип на соба

4 ноќевања со појадок

 

 

ноќевања со појадок

Двокреветна соба

3.440,00  денари

          4.300,00 денари

Еднокреветна соба

3.960,00  денари

          4,950,00 денари

Апартман

3.960,00 денари

          4,950,00 денари

Сместување на база полупансион

Тип на соба

 

4 полу пансиони

 

5полу пансиони

Двокреветна соба

4,400,00 денари

  5,500,00 денари

Еднокреветна соба

4.920,00 денари

   6.150,00 денари

Апартман

4.920,00 денари

  6.150,00 денари

Сместување на база полнпансион

Тип на соба

 

4полни пансиони

 

5 полни пансиони

Двокреветна соба

4,720,00 денари

5.900,00 денари

Еднокреветна соба

5.240,00 денари

6.550,00 денари

Апартман

5.240,00 денари

6.550,00 денари

Дополнителни информации и услови за сместување во хотелот Молика:

·  Цените се  со  пресметан попуст од 20 -30 % и се однесуваат за едно лице.

·  Во цената на услугите е пресметана дневна туристичка такса  .

Понудените цени не важат за време на  празници 

 

Попусти:

·  Деца до 5 год. кои не користат услуги за сместување и храна, попуст 100%.

·  Деца од 5-12 год. кои користат ресторантски услуги и услуги за сместување, попуст 30% на понудената цена.

·  Деца од 5-12 год. кои користат само ресторантски услуги, попуст од 50%.

·Деца од 5-12 год. кои користат само помошни услуги за сместување, попуст од 70%.

 

ОПШТИ  УСЛОВИ

*Секој програм е креиран со посебни услови. Агенцијата го задржува правото на промена на редоследот на активностите во програмата.

*Цената на аранжманот е пресметана на минимум 10 лица (мини бус) и 25 лица (автобус)спрема условите на  новонастанатата ситуација со вирусот Ковид 19

*Доколку не се оствари минималниот број на патници, организаторот го задржува правото да го откаже или да ја зголеми цената на аранжманот или на факултативите 7 дена пред терминот за тргнување.

*2 дена пред започнување на аранжманот агенцијата ќе ги потврди информациите за време и место на тргнување или патниците да се обратат во Агенција за време и место на поагање

*Резервација на аранжманот се прави со валидна патна исправа и уплата на аконтација која е неповратна во случај на отказ од страна на патникот.

*Аконтацијата се уплака: од 50% за авионски и 30% автобуски програм доколку не е поинаку назначено.

*Цената е загарантирана само за целосна уплата. Во спротивно, загарантиран е само износот на аконтација, а остатокот е подлежен на промени.

*Патникот го потпишува Договорот за патување штом го прочитал Аранжманот и е согласен со истиот.

*Доколку патникот е незадоволен има право да се обрати на претставникот на агенцијата и на лице место да пополни Записник; може во рок од 5 работни дена по завршување на аранжманот да поднесе приговор.

*Доплата за одбирање на ред на седење во автобус +10 €, а дополнително седиште во автобус +45€ ова важи само кога е организирана група со автобус.

*Организаторот го задржува правото да ја намали или зголеми цената во случај на промена (авионски билет, туристичка / аеродромска такса, копнен сообраќај, додатен багаж) или цената на сместувањето.Организаторот го задржува правото за промена на цените на факултативните излети, во случај на промена на цената на влезниците на локалитетите и музеите по политиката на локалната агенција. Факултативите задолжително се резервираaт во агенцијата при самата уплата по избор.

*Се замолуваат патниците да бидат на местата за поаѓање 15 минути пред поаѓањето.

*Се информираат патниците дека со себе можат да носат 1 патна торба како и личен багаж, во спротивно возачот на превозното средство има право да го острани или да го наплати дополнително.

*Поради густиот сообраќај во текот на летната сеозна или зимската сезона можни се определени доцнења за кои однапред се извинуваме.

*Патниците се симнуваат до најблиската локација до сместувањето каде може да се паркира возилото.

*Во студио, апартман, хотел е дозволено сместување на лица согласно предвидениот капацитет. *Сместување на патниците е според правилата и политиката на објектите или превозното срество

*Локалниот водич или пратителот на патувањето има право да го отстрани патникот или да направи промена во редослед поради (непотчитување на правилата на агенцијата, за предупредување, непочитување на саатнините закажана однапред од страна на агенцијата и локалниот водич.

*Агенцијата задржува правото за измена на редоследот на поедини содржини во програмата (застој во сообраќај, локални штрајкови, локали предупредувања, каснење на патници, непочитување на саатнина однапред закажана.

*Во случај на промена на монетарниот пазар организаторот го задржува правото на промена на цените да ги зголеми / намали цените: за бродска такса и кабина, авио билети, возен собракај, аеродромски такси, багаж,факултативи, сместувачки капацитет...

*Важат Општите услови на ТА Камелија Турс-Туроператор со Лиценца-А членка на СКТМ

*Носител на договорот на ова патување е Камелија Турс: Трошоците за подготовка и организација на патувањето со број на полиси АД Осигурителна Полиса Скопје (Полиса бр. 130030006717) и (Класа 13 *Општа одговорност и Тарифа 27 Туристички агенции. Побарајте патничко осигурување и договор за патување

*Плаќањето е во денарска противвредност по курс 62 денари.

*Во готово – авансно плаќање од вкупната цена на аранжманот во моментот на пријавување, а остатокот најдоцна 10-15 дена пред поаѓање, зависно од видот на програмот.

*Кредитни картици, вирманско плаќање,.

*Туристички кредит (6-36 рати ) аплицирање во агенција

*Плаќање преку синдикатски организации со посебни договори 

 

*Информации и резервации во Камелија Турс  

Локација : Филип Втори Македонски бр.5, Скопје  Емаил адреса:  info@camelliatravel.com.mk

 Тел:  +389 2 32 32 916;     +389 2 3162 916            Моб: 078/281-522;        078/281-525;        078/281-526

 

 

Тимот на ТА КАМЕЛИЈА ТУРС Ви посакува пријатно патување !

 

 

Програма

Од
Цена (€)

Цената покрива:

Сместување спрема избрана услуга по лице

Цената Не покрива?

  • Превоз со автобус- мини-автобус (A/C;TV;DVD;CD)
  • Патничко осигурување

Pin It on Pinterest